Anunt referitor la deschiderea hotelului in sezonul 2021


Anunt referitor la deschiderea hotelului in sezonul 2021

In relatie cu masurile adoptate de Guvernul Romaniei, raportat la evolutia raspandirii infectiilor cu COVID 19 pe teritoriul Romaniei, Hotel Central se va deschide la 27.04.2021.
Astfel, s-au luat urmatoarele masuri:
-Montarea dozatoarelor de dezinfectant In receptie.
-Dezinfectia frecventa a suprafetelor expuse in spatiile comune
-Dezinfectia zilnica a suprafetelor  din camerele cazate.
-Analize efectuate de cel putin 3 ori pe zi privind calitatea apei din piscina.
-Analize bilunare efectuate la Directia de Sanatate Publica Constanta.
Mai mult, conform unor studii recent realizate, s-a demonstrat ca la un nivel de clorinare al apei In conformitate cu prevederile In vigoare, dezvoltarea si raspandirea virusului este inhibata.
Despre COVID-19 si utilizarea piscinelor
                Medicul Leong Hoe Nam, specialist In boli infectioase la "Mount Elizabeth Hospital" din Singapore spune: "In general este sigur sa Inoti In aceasta perioada. Apa cu clor din piscine va ajuta la distrugerea virusului. In schimb, trebuie sa fii atent la interactiunile pe care le ai In afara piscinei."
Centrul de Supraveghere a Protectiei Sanatatii din Irlanda, In ghidul sau "COVID-19 in chlorinated drinking water supplies and chlorinated swimming pools" din 5 Martie 2020, afirma ca respectarea normelor actuale care prevad un nivelul clorului rezidual liber de minim 1mg/l in apa piscinei este suficient pentru a inactiva virusul COVID-19.
Ministrul Sanatatii din Filipine, Francisco Duque, de profesie fizician, da asigurari ca Inotul In piscina este sigur, conform spuselor acestuia, COVID-19 neputand supravietui In apa tratata cu clor."
Pentru detalii ne puteti contacta la ☎0735405890